Wednesday, February 17, 2010

New Batch-180210

Assalamualaikum my dear frens,

Seperti yang dijanjikan, ni laa dia antara koleksi terbaru di Molek Collections. Sorry separuh dah dijual.Quite busy lately.x sempat nak update blog. But dont worry, ada lagi yang cantik2 belum berpunya. So take your time to cuci2 mata okes!

Seperti biasa to those yang berminat bole call/sms your enquiry to 019-667 3173 ok (nida).
Tak lupa jugak, jenguk2 previous posting untuk tengok mana yang masih available ok.

Abstrak Corak Urban
Material: Crepe
Code: ABU003
Status: Available
RM240.00

Code: ABU002
Status: Sold
RM240.00
Code: ABU001
Status: Sold
RM240.00

Eksklusif Rainbow-7 lapis
Material: Jacquard No.1
Code: RBW003
Status: Available
RM280.00
* Free box

Eksklusif Rainbow-7 lapis
Code: RBW002
Status: Available
RM280.00
* Free box

Close up RBW002


Eksklusif Rainbow-7 lapis
Code: RBW001
Status: Available
RM280.00
* Free box
Close up RBW001

Eksklusif Design Bunga Emas-5 lapis
Code: BMS001
Status: Available
RM250.00
Close up BMS001
Till then, daaa....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)